Omistajanvaihdoskon­sultointi Porista koko Satakuntaan

Lukuisten yrityskauppojen kokemuksella kohti sinulle tehokasta ja kannattavaa prosessia

Omistajanvaihdoskonsultointi on kaikkea sitä työtä, jota tarvitaan tilanteissa, joissa yrityksen omistuskantaan tehdään muutoksia tai sen eteen tehdään valmistelevaa työtä. Omistajanvaihdoskonsultointi sopii myös yrityksiin ja yrittäjille, jotka ovat juuri hankkineet uutta yritystoimintaa, ja yrityksessä on aloitettu uuden omistajan sekä toimintatapojen sisäänajo.

Molemmissa tapauksissa on erityisen tärkeää, että mukana on henkilö, joka on tehnyt saman ennenkin. Mikäli tunnet olevasi juuri mainitun kaltaisessa tilanteessa, voin ehdottomasti auttaa sinua. Yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistuneena asiantuntijana olen ollut mukana lukuisissa omistajanvaihdoksissa, joten neuvojeni avulla prosessista saadaan sekä sinulle että yrityksellesi mahdollisimman tehokas ja kannattava. 

Ota yhteyttä! Toimin etupäässä Porin sekä muun Satakunnan seudulla mikro- ja pk-yritysten parissa.

Soita minulle

Sopimukset 

Omistajanvaihdokseen liittyvissä sopimuksissa ei ole olemassa standardeja. Jokainen sopimus on erilainen. Minulla on työkalut siihen, jolla sinun yrityksesi sopimukset turvaavat omistajanvaihdoksen kaikki osapuolia. 

Arvonmääritys

Yrityksen arvonmääritys ei ole matemaattisesti monimutkainen tehtävä. Hinta on kuitenkin monen tekijän summa. Hinta on oikea vasta silloin, kun se on hyväksyttävissä molempien osapuolten osalta. Kannattaa myös huomioida, että pääosa yrityskaupoista Suomessa tehdään rahoituksen turvin. Yrityksen kauppahinta pitää siis olla rahoitettavissa. Olen ollut arvonmäärittäjänä lukuisissa yrityskaupoissa. Haluan auttaa myös sinua oikean hinnan löytämisessä. 

Ostajan palvelut

Yrityksen ostaminen voi herättää pelkoa. Miten suojautua mahdollisilta virheiltä, entä mitä pitää ottaa huomioon kaupan kokonaisuutta muodostettaessa? Vuosien kokemus erilaisista yrityskaupoista on tuonut minulle näkemystä, jolla voin auttaa myös sinua. Ota minut mukaan suunnittelemaan yrityskauppasi siten, että lopputulos palvelee sinua täydellä teholla heti ensimmäisestä päivästä lähtien. 

MYYJÄN PALVELUT

Oletko löytänyt yrityksellesi jo jatkajan? Mikäli näin, vaikein työ on jo tehty. Mutta mitä pitää ottaa huomioon myymisessä ja mitä pitää vielä selvittää? Yrityskauppa voi onnistua, mutta myös epäonnistua monella tavalla. Onkin tärkeää, että myyjän apuna on asiantuntija, jolle yrityskauppa ei ole se ”kerran elämässä" -kokemus.

Olen ollut mukana lukuisissa omistajanvaihdoksissa, ja olen mielelläni mukana auttamassa myös sinun yrityskaupassasi. Katsotaan yhdessä kuntoon luvat, sopimukset, verotus, kauppakirjat, aiesopimukset ja muut hankalalta tuntuvat asiat ennen kauppaa.

STRATEGINEN TYÖ

Vaikka yrityskauppa ei olisikaan yrityksesi strategian lähivuosien suunnitelmassa, kannattaa strategian suunnittelussa ottaa huomioon mahdollisimman tehokkaasti myös eri toimien vaikutukset yrityksesi myyntiarvoon. Yrityksen myyntiarvo on erittäin tehokas mittari yrityksesi toiminnan tehostamisessa, ja arvonmääritys tehokkuuden mittarina erittäin edullinen ja kustannustehokas työkalu yrityksesi toiminnan tukemiseen. Lisäksi yrityksesi arvo on aina huippuluokkaa.

Olen ollut ohjaamassa lukuisia yrityksiä kohti parempaa arvoa ja läpinäkyvämpää toimintaa. Autan mielelläni myös sinua ja yritystäsi. 

 

Jätä yhteydenottopyyntö