Yritysvälitys Porin ja muun Satakunnan alueella

Suunnitteletko yrityksesi myymistä? Autan löytämään sen parhaan myyntipotentiaalin, -tavan ja ostajan.

Yritysvälitys alkaa aina yrittäjän päätöksestä siirtää oma yritys uudelle omistajalle. Tämä päätös ei ole välttämättä helppo, ja se vaatii monenlaista pohdintaa ennen lopullista ratkaisua. Otathan heti yhteyttä, kun nämä asiat alkavat pyöriä mielessäsi. Yritysten omistajanvaihdosten asiantuntijana olen apunasi pohtimassa juuri Sinun yrityksesi myyntimahdollisuuksia ja myyntitapaa. Toimin pääsin Porin ja muun Satakunnan alueella. 

Mikäli otat yhteyttä tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, ehdimme myös miettiä niitä toimenpiteitä, joilla voimme kasvattaa yrityksesi mahdollista myyntihintaa, ja saamme hiottua yrityksestäsi myös sen seuraavalle omistajalle mahdollisimman tehokkaan kokonaisuuden. Usein yrittäjä ajattelee, että omasta yrityksestä ei löydy myyntipotentiaali, mutta voin vakuuttaa jokaisessa yrityksessä olevan jotain, josta uusi omistaja voi hyötyä.

Toisinaan puhutaan hiljaisesta tiedosta, markkina-asemasta, asiakasvirrasta, sijainnista, erilaisista sopimuksista tai vaikka ammattitaitoisesta ja sitoutuneesta työvoimasta. Lähestymiskulmia on siis useita, joita sinun ei kannata saati tarvitse miettiä yksin – pyydä minut avuksi. 

Katso myytävät yritykset

Yritysvälitys on toimeksianto, jonka tavoite on etsiä yrityksellesi uusi omistaja

Yritysvälitys on aina toimeksianto, joka kestää vähintään sopimuksessa määrätyn ajan. Toimeksiannon tarkoituksena on etsiä yrityksellesi uusi omistaja.

Näissä tilanteissa yrittäjää askarruttavat usein toimeksiannon kustannukset ja mahdollinen onnistuminen. Minun kanssani tehty sopimus on yksinkertainen, sillä saan palkkioni vasta kun yrityksesi on seuraavalla omistajalla. En koskaan ota toimeksiannosta aloitusmaksua. 

Siksi onkin tärkeää, että ennen toimeksiantosopimusta selvitämme erityisen hyvin juuri sinun yrityksesi myyntimahdollisuudet. Tämä esityö palvelee meitä molempia. 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää yritysvälityksen mahdollisuuksista! Entä etsitkö jotain muuta tapaa ostaa tai myydä yritys?

Tutustu omistajanvaihdoskonsultointiin

 

Jätä yhteydenottopyyntö